Notice: Undefined index: view in /home/mmmhu/photo/components/com_content/router.php on line 48
rólunk - MMK Photo - Esküvői fotó, videó, jegyesfotózás, portréfotózás, családi- és gyermekfotózás, rendezvényfotózás, iskolai fotózás

rólunk

Kedves Látogató!

 Fotózás

Az ember életében vannak megismételhetetlen és felejthetetlen pillanatok.

Az egyik ilyen pillanat az esküvő. Lázasan készülni hónapokon át a "Nagy Nap"-ra, ami (sajnos) gyorsan elmúlik.

A másik nagyon fontos momentum az ember életében a gyermek születése és az ő életének fontos állomásai (keresztelő, születésnap, ballagás), de természetesen bármilyen jellegű fotós felkérésnek szívesen és kiemelkedő minőségben teszünk eleget.

Hivatásul azt választottuk, hogy ezeket a nagyon fontos eseményeket megörökítsük, felhasználva hozzá legjobb tudásunkat és kreativitásunkat, és átadjuk fénykép formájában. A fotózás számunkra nem csak munka, hanem szenvedély és életérzés is egyben, amit fotóink hűen tükröznek.

 „A fotográfia számomra egy folytonos vizuális figyelem spontán impulzusa, amely megragadja a pillanatot és annak örökkévalóságát.” – Henri Cartier-Bresson

Videózás

Őszintén szólva fura ezt így leírni, de nem szeretem az esküvői videós megfogalmazást, hisz az én általam nyújtott szolgáltatásra inkább az esküvői filmes kifejezés illik. Tőlem távol áll a korábban megszokott 4 DVD-s 8 órás összeállítás (természetesen ennek is megvan a szépsége), amelyben minden (sokszor érdektelen) másodperc rögzítésre kerül.

Amire tőlem számíthatsz az minőségi, filmszerű élmény emészthető hosszúságban (5 perces highlights klip ill. 20-30 perces esküvői film, ahol minden apró és fontos pillanatot igyekszek elkapni és hűen visszaadni azt Nektek esküvői film formájában kiemelkedő FullHD minőségben elérhető áron.

 

Ti megélitek, hogy mi megörökíthessük, hogy Ti újból átélhessétek!

  

Munkáink, referenciák

Szolgáltatások

  Elérhetőségeink